Barcelona
Grand Prix

UTSÅLT

Photographer: Miquel Rovira

Viva España

Hör du ljudet? Viva España! Spaniens största Formel 1-tävling ska självklart upplevas live. Maj månad betyder underbar sommarvärme på Circuit Catalunya, och området strax utanför Barcelona förvandlas till en folkfest.

Det är rafflande när Formel 1-cirkusen kommer till stan för att göra upp framför fullsatta läktare. Bilarna kommer att åka de 66 varven lika snabbt som det tar att säga “tapas”. Med tanke på att ett varv är 4655 meter och att det sammanlagt rör sig om 307 kilometer är det en otrolig hastighet.

Se hela racet

Barcelona Center Hotel är ett fyrstjärnigt hotell med sagolik takpool och bar. Det ligger mitt i hjärtat av Barcelona, precis intill Plaza Catalunya och Las Ramblas. Samtliga rum är utrustade med aircondition, minibar, värdeskåp och internetuppkoppling. Utanför dörren har du ett enormt utbud av restauranger, barer, shopping och sevärdheter.

Efter hotellfrukosten på lördag och söndag morgon går bussarna direkt ut till banan. På läktare J sitter du vid start- och målrakan, vid depåutfarten. Härifrån ser du bilarna vid flera tillfällen under tävlingen, och dessutom är en skärm placerad framför läktaren. Du kommer inte att missa någonting.

Vi erbjuder

Flyg

Bokning av flygbiljetter på förfrågan

Hotell

3 nätter i delat dubbelrum på fyrstjärniga Barcelona Plaza

Inklusive hotellfrukost

Event

F1 weekendbiljett till Spaniens Grand Prix 2022
Läktare J

Guide: Klas Hanson

Transfer

Mellan hotell och
Circuit Catalunya,
lör + sön