Budapest
Grand Prix

UTSÅLT

Photographer: Miquel Rovira

Speed is not relative

Budapest i slutet av juli är hett – och inte bara för att det är högsommar. Ungerns vackra huvudstad sjuder av liv, och precis utanför stan ligger Hungaroring med sin karakteristiska Formel 1-bana.

Det är en enastående plats där Grand Prix hållits varje år sedan 1986 och varje år överträffar tävlingen förväntningarna. Förarna har 70 varv på sig att besegra varandra. Det betyder att de kör 4381 meter 70 gånger, med en total distans på 306 kilometer.

Världsrekordet hålls av Lewis Hamilton (2020) och ligger på 1 timme, 16 minuter och 627 hundradelar. Men det visste du säkert redan. Vad väntar du på?

Se allt på nära håll

Mitt i de omtalade kulturkvarteren i Budapest ligger vårt fyrstjärniga hotell: Barceló Budapest. Hotellet har ett brett utbud av tjänster och ligger perfekt till för dig som vill ha fantastisk mat och dryck. På fredag kväll arrangerar vi en populär båttur på floden Donau som rinner genom staden.

Efter hotellfrukosten på lördag och söndag går bussarna rakt ut till banan. Våra biljetter är belägna på Guld 4 som är den klart bästa och mest prisvärda sektionen. Härifrån ser du bilarna passera i mycket hög hastighet på nära håll och du ser hur förarna hanterar sina bilar vid inbromsningen innan första kurvan.

Guld 4 är säsongens höjdpunkt när 20 bilar ska ta sig igenom första U-kurvan. Depåutfarten är också väldigt tajt i samma kurva och du har två stora skärmar framför läktaren, så du kommer att vara där när det händer.

Vi erbjuder

Flyg

Bokning av flygbiljetter på förfrågan

Hotell

3 nätter i delat dubbelrum på fyrstjärniga Barceló hotel Budapest

Inklusive hotellfrukost

Event

F1 weekendbiljett till Ungerns
Grand Prix 2022
Guld 4

Guide: Klas Hanson

Transfer

Mellan hotell och
Hungaroring,
lör + sön